Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Naurissosekeitto

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

19,300 L vesi
0,121 KG suola
0,082 KG sokeri
0,006 KG inkivääri, jauhettu
1,607 KG perunasosejauhe
5,787 KG nauris, kuorittu
1,447 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
1,447 L ruokakerma, laktoositon 15 %
2,893 KG porkkana
0,654 KG hunaja

Pese, kuori ja paloittele kasvikset.
Kypsennä kasvikset keittopadassa tai painekeittokaapissa.

Soseuta kasvikset ja kuumenna vesi. Saosta keitto. Lisää kasvisliemijauhe ja mausta haluamillasi yrteillä. Kypsennä. Lisää juustocreme, kuumenna ja viimeistele maku. Jaa tarjoiluastioihin.

 
Tulosta resepti