Ahvenpasta

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

0,052 L rypsiöljy
0,174 KG tilli, hienonnettu, pakaste
0,007 KG mustapippuri, rouhittu
6,978 KG ahven
0,073 KG suola
1,047 KG tomaattipyre
8,725 L vesi

Valmista ahvenet:
Sekoita rypsiöjy, vesi, tomaattipyree, suola, mustapippuri ja tilli.
Lisää kokonaiset ahvenet hyvin sekoittaen.
Laita ahven-mausteseos keittopussiin ja kypsennä yön yli sous vide -ohjelmalla.

6,978 KG pasta, simpukka
3,489 KG juuressuikalesekoitus, pakaste
1,745 L ruokakerma, laktoositon 15 %
0,733 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Yhdistä pasta, juuressuikaleet sekä ahvenet. Lisää tillillä maustettu kerma-juustocremeliemi. Kypsennä uunissa.

 
Tulosta resepti