Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 178 g
Määrä: 17,8 kg
0,380 | KG | hiiva |
3,800 | L | vesi |
0,380 | L | rypsiöljy |
0,060 | KG | suola |
1,400 | KG | Alku Mustaherukka-mansikkakaurapuuroaines |
4,200 | KG | sämpyläjauho |
0,285 | KG | sokeri |
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Lisää hiutaleita ja sämpyläjauhoja vähitellen vaivaten. Anna taikinan kohota peitettynä ainakin tunti. Kumoa taikina pöydälle ja alusta hetki.
Jaa taikina 50 gramman paloiksi, pyörittele sämpylöiksi ja nosta leivinpaperoidulle GN 1/1 pellille. Peitä liinalla ja anna kohota uunissa 40 °C noin 20 minuuttia.
0,140 | L | vesi |
0,020 | KG | fariinisokeri |
Kuumenna uuni 200 °C:een. Paista sämpylät kypsäksi. Sivele paiston välissä vesi-fariini seoksella.
Täyte 1: | ||
1,200 | KG | valkokaali |
0,040 | KG | omenaviinietikka |
0,600 | KG | punakaali |
0,600 | L | chilikastike, makea |
1,200 | KG | porkkana |
0,036 | KG | Santa Maria picling spice mix |
Valmista salaatti:
Sekoita mauste raastettujen vihannesten joukkoon, lisää sweet chili -kastike, etikka ja anna maustua pari tuntia.
5,300 | KG | Atria Kanabataattipihvi 53 g |
Puolita pihvi.
Täyte 2: | ||
1,800 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
0,070 | KG | seesaminsiemen |
0,007 | KG | mustapippuri, rouhittu |
0,030 | KG | sokeri |
Valmista kastike:
Paahda seesaminsiemenet. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Anna maustua.
Kokoa hampurilainen:
Halkaise sämpylä. Lisää pohjalle marinoitu kaalisalaatti, seuraavaksi broileribataattipihvi. Lisää majoneesi ja sulje kannella.