Hamppariherkku broileribataattipihvillä

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 178 g
Määrä: 17,8 kg

0,380 KG hiiva
3,800 L vesi
0,380 L rypsiöljy
0,060 KG suola
1,400 KG Alku Mustaherukka-mansikkakaurapuuroaines
4,200 KG sämpyläjauho
0,285 KG sokeri

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Lisää hiutaleita ja sämpyläjauhoja vähitellen vaivaten. Anna taikinan kohota peitettynä ainakin tunti. Kumoa taikina pöydälle ja alusta hetki. 

Jaa taikina 50 gramman paloiksi, pyörittele sämpylöiksi ja nosta leivinpaperoidulle GN 1/1 pellille. Peitä liinalla ja anna kohota uunissa 40 °C noin 20 minuuttia.

0,140 L vesi
0,020 KG fariinisokeri

Kuumenna uuni 200 °C:een. Paista sämpylät kypsäksi. Sivele paiston välissä vesi-fariini seoksella.

    Täyte 1:
1,200 KG valkokaali
0,040 KG omenaviinietikka
0,600 KG punakaali
0,600 L chilikastike, makea
1,200 KG porkkana
0,036 KG Santa Maria picling spice mix

Valmista salaatti:
Sekoita mauste raastettujen vihannesten joukkoon, lisää sweet chili -kastike, etikka ja anna maustua pari tuntia.

5,300 KG Atria Kanabataattipihvi 53 g

Puolita pihvi.

    Täyte 2:
1,800 KG Chef René Kevytmajoneesi 30%
0,070 KG seesaminsiemen
0,007 KG mustapippuri, rouhittu
0,030 KG sokeri

Valmista kastike:
Paahda seesaminsiemenet. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Anna maustua.

Kokoa hampurilainen:
Halkaise sämpylä. Lisää pohjalle marinoitu kaalisalaatti, seuraavaksi broileribataattipihvi. Lisää majoneesi ja sulje kannella. 

 
Tulosta resepti