Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Sisarleipäset

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 65 g
Määrä: 6,5 kg

2,300 L vesi
0,250 KG porkkanaraaste
0,165 KG kauralese
0,020 KG chiansiemen
0,050 KG hiiva, kuiva
0,035 KG suola
1,800 KG vehnäjauho, puolikarkea
2,100 KG sämpyläjauho
0,460 L rypsiöljy

Sekoita kädenlämpöiseen veteen chiansiemenet, porkkanaraaste tai sulatettu porkkanasose, suola ja hiiva. 
Lisää taikinaan jauhot. Lisää öljy ja alusta taikina. Kohota taikinaa vähintään puoli tuntia. Leivo taikina GN 1/1 65 pellille levyksi. Kohota. Voitele leipä vedellä ja ripottele päälle chiansiemeniä. Paista kiertoilmassa 170 °C noin 30 minuuttia.
Leikkaa levystä sieviä leipäsiä. Kpl/pelti on koulukohtainen, lasten ikä vaikuttaa leipäsen kokoon.

 
Tulosta resepti