Itämainen kalakeitto

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 275 g
Määrä: 27,5 kg

0,100 L rypsiöljy
0,020 KG kurkuma
0,020 KG Garam masala
0,020 KG ruokokidesokeri

Kuullota kurkuma rypsiöljyssä padan pohjalla.

11,200 L vesi
3,110 KG bataatti, oranssi
1,420 KG kukkakaalipala, pakaste
0,013 KG viherpippuri, kokonainen
0,070 KG suola
0,100 KG kasvisliemijauhe erittäin vähäsuolainen
0,013 KG ruohosipuli

Lisää vesi, vihannekset ja mausteet. Anna kiehahtaa.

6,227 KG perunakuutio, kypsä
5,338 KG seitikuutio, pakaste

Lisää kuutioperunat ja seikuutiot. Kuumenna. Tarkista maku. 
Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.

0,100 KG lime, täysmehu
1,780 KG turkkilainen jogurtti
0,070 KG korianteri, tuore

Hienonna korianteri ja sekoita jogurtin joukkoon. Mausta limemehulla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.

 
Tulosta resepti