Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Härkäpapu-omenacumbo

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 256 g
Määrä: 25,6 kg

0,425 L rypsiöljy
0,006 KG juustokumina
0,010 KG cayennepippuri
0,010 KG oregano
0,050 KG sipulijauhe
0,500 KG tomaattipyre
3,000 KG härkäpapu
3,000 KG mustapapu
0,150 KG chili, hienonnettu, pakaste
0,110 KG suola

Kuullota kuivamausteet ja pyre rypsiöljyssä, lisää härkäpavut sekä chili. Pyöräytä maku tasaiseksi.
 

3,363 KG omenakuutio, pakaste
5,766 KG parsakaali, pakaste
0,085 KG kasvisliemijauhe erittäin vähäsuolainen
3,844 L vesi
1,922 L omenamehutiiviste
0,030 KG laakerinlehti
0,030 KG mustapippuri, rouhittu
4,805 L ruokakerma, laktoositon 15 %
0,020 KG ruohosipuli
0,192 KG maissitärkkelys, snow flake

Lisää vesi, laakerinlehdet, mustapippuri, omenakuutiot, kasvisliemi ja kasvirasvasekoite. Sekoita tärkkelys tilkkana vettä ja suurusta. Kuumenna noin 5 minuuttia. Lisää parsakaali, kuumenna ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarkista maku. Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.


Tarjotaan keitetyn kaurasuurimon kanssa.

 
Tulosta resepti