Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Broileri-kurpitsavuoka

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 249 g
Määrä: 24,9 kg

10,836 KG perunakuutio, kypsä
2,000 KG kurpitsakuutio, pakaste
2,000 KG kurpitsapala mangoinen
4,168 KG broileri, jauheliha, kypsä

Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan kerroksittain.

0,050 KG suola
4,168 L vesi
0,625 KG keittoaines kevätsipuli-purjo
0,050 KG sipulihiutale
0,083 KG kanaliemi
1,167 L ruokakerma, laktoositon 15 %
1,250 L kookoskerma
0,917 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,042 KG inkivääri, maustepyree

Valmista sekoittavassa padassa, jos mahdollista. Lisää vesi ja kastikepohja. Kiehauta. Lisää mausteet, kookoskerma, juustocreme ja kasvirasvasekoite. 
Jaa seos viiteen osaan, saat noin 2 l/vuoka. Kaada liemi vuokaan peruna-kurpitsa-broileriseoksen päälle.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 40–45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

 
Tulosta resepti