Porkkanamakkarakeitto

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

0,100 L rypsiöljy
0,200 KG sipulikuutio, pakaste
0,160 KG Bong Lihaliemi -ainekset, 0,5 %
0,006 KG maustepippuri, kokonainen
9,200 L vesi

Freesaa sipuli öljyssä kuuman padan pohjalla.
Lisää lopuksi lihaliemi, pippurit ja vesi.

3,600 KG keittojuures, pakaste

Kun liemi kiehuu, lisää keittojuurekset. 
Kypsennä 100 °C keittäen 10–15 min. 
Pataan sekoittajalle ohjelma P1 keitto.

4,000 KG Peruna, kiinteä

Lisää perunakuutiot, jatka keittämistä noin 10 minuuttia tai niin, että perunat ja juurekset ovat kypsät.

0,480 KG ketsuppi
0,070 KG sinappi
4,000 KG lounasmakkarakuutio porkkanalla
0,200 KG purjosipuli
0,024 KG mineraalisuola, pansuola

Halutessasi kuumenna makkarakuutiot uunissa kiertoilmalla 150 °C 10–15 minuuttia (n. 2,5 kg/GN 1/1 65 mm).
Lisää makkarakuutiot, tomaattiketsuppi, sinappi ja purjo. Kuumenna kiehuvaksi.
Anna hautua hetki.
Tarkista maku ja määrä.
Lisää lopuksi suola. Mieti, tarvitaanko kaikkea suolaa.
Lisää valmiin keiton pinnalle hakattua persiljaa tarjolle vietäessä.

 
Tulosta resepti