Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Paella broilerista

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

0,500 L rypsiöljy
0,800 KG

sipulikuutio, pakaste

0,048 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,048 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %
0,068 KG valkosipulimurska, säilyke
0,100 KG mineraalisuola, pansuola
0,012 KG curry, suolaton
0,012 KG kurkuma
0,012 KG Herbes de Provence-yrttiseos, suolaton
0,008 KG mustapippuri, rouhittu
2,600 KG risottoriisi
4,000 KG broilerin pastiliha, kypsä, naturel

Freesaa kuuman padan pohjalla öljyssä sipulit ja mausteet.
Lisää lopuksi risottoriisi.

Mittaa uunivuokaan 1/1 GN uunivuokaan kerrokset:
1 kg riisi-sipuli-mausteseosta
1 kg kypsää broilerin paistilihaa

6,400 L vesi
0,800 L omenatäysmehutiiviste

Lisää kuumennettu vesi-omenamehuseos (1,8 L/GN 1/1 65 mm). ÄLÄ SEKOITA ennen paistoa.

Kypsennys: 
Esilämmitä uuni. 
Kypsennä 150 °C (kosteus 60 %) noin 30–35 min. Jos et kuumenna lientä, varaa pidempi uuniaika.

6,800 KG Ratatouille-kasvikset, pakaste

Lisää ratatouillekasvis 1,7 kg/GN 1/1 65 mm, tasaiseksi kerrokseksi.
Jatka kypsennystä kuivapaistolla 160 °C:ssa noin 15 minuuttia.
Tarkista riisin ja kasvisten kypsyys ja lämpötila.

Sekoita vuoka nostellen juuri ennen tarjoilua, näin riisi säilyy mehevämpänä.
Koristeluun sitruunalohkot ja silputtu ruohosipuli/rucola.

 
Tulosta resepti