Paella broilerista

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

0,500 L rypsiöljy
0,800 KG

sipulikuutio, pakaste

0,048 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,048 KG Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 %
0,068 KG valkosipulimurska, säilyke
0,100 KG mineraalisuola, pansuola
0,012 KG curry, suolaton
0,012 KG kurkuma
0,012 KG Herbes de Provence-yrttiseos, suolaton
0,008 KG mustapippuri, rouhittu
2,600 KG risottoriisi
4,000 KG broilerin pastiliha, kypsä, naturel

Freesaa kuuman padan pohjalla öljyssä sipulit ja mausteet.
Lisää lopuksi risottoriisi.

Mittaa uunivuokaan 1/1 GN uunivuokaan kerrokset:
1 kg riisi-sipuli-mausteseosta
1 kg kypsää broilerin paistilihaa

6,400 L vesi
0,800 L omenatäysmehutiiviste

Lisää kuumennettu vesi-omenamehuseos (1,8 L/GN 1/1 65 mm). ÄLÄ SEKOITA ennen paistoa.

Kypsennys: 
Esilämmitä uuni. 
Kypsennä 150 °C (kosteus 60 %) noin 30–35 min. Jos et kuumenna lientä, varaa pidempi uuniaika.

6,800 KG Ratatouille-kasvikset, pakaste

Lisää ratatouillekasvis 1,7 kg/GN 1/1 65 mm, tasaiseksi kerrokseksi.
Jatka kypsennystä kuivapaistolla 160 °C:ssa noin 15 minuuttia.
Tarkista riisin ja kasvisten kypsyys ja lämpötila.

Sekoita vuoka nostellen juuri ennen tarjoilua, näin riisi säilyy mehevämpänä.
Koristeluun sitruunalohkot ja silputtu ruohosipuli/rucola.

 
Tulosta resepti