Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Kiinankaali-ananas-hernesalaatti

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 5,0 kg

2,000 KG kiinankaali
1,800 KG ananaspala
1,500 KG herne, pakaste

Puolita kiinankaali, poista kanta kolmiomaisella leikkauksella.
Leikkaa pituussuunnassa terävällä veitsellä 2–4 cm:n lohkoiksi.
Valitse vihannesleikkuriin 2–3 mm viipaleterä.
Täytä vihannesleikkurin syöttöaukko lohkoja täyteen, kantaosa terää vasten.
Paina kevyesti kunnes 1/3 on leikattu.
Täytä syöttöaukko uudestaan.
Leikkaa suikaleet kylmään veteen. Huuhdo ja valuta hyvin.
*Sekoita viherpohja. 
*Valuta ananaspalat. (ananas omassa liemessä).
*Ota herneet sulamaan edellisenä päivänä, tarkista kotimaisuus!
Yhdistä ainekset keskenään.

 
Tulosta resepti