Kiinankaali-ananas-hernesalaatti

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 5,0 kg

2,000 KG kiinankaali
1,800 KG ananaspala
1,500 KG herne, pakaste

Puolita kiinankaali, poista kanta kolmiomaisella leikkauksella.
Leikkaa pituussuunnassa terävällä veitsellä 2–4 cm:n lohkoiksi.
Valitse vihannesleikkuriin 2–3 mm viipaleterä.
Täytä vihannesleikkurin syöttöaukko lohkoja täyteen, kantaosa terää vasten.
Paina kevyesti kunnes 1/3 on leikattu.
Täytä syöttöaukko uudestaan.
Leikkaa suikaleet kylmään veteen. Huuhdo ja valuta hyvin.
*Sekoita viherpohja. 
*Valuta ananaspalat. (ananas omassa liemessä).
*Ota herneet sulamaan edellisenä päivänä, tarkista kotimaisuus!
Yhdistä ainekset keskenään.

 
Tulosta resepti