Perunasose

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

15,700 KG peruna, jauhoinen
0,850 L IsoMitta Keittiö kasvirasvasekoite 15 %
3,400 L vesi
0,420 KG margariini 80 %, laktoositon
0,087 KG suola

Keitä perunat reikävuoassa höyryssä tai paineessa. Siirrä yleiskoneen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
Lisää kuumennettu (75 °C) kasvirasvasekoite, kuumennettu (75 °C) vesi, suola ja margariini. Sekoita kuohkeaksi. Tarkista maku.
Siirrä lämmitettyyn tarjoiluastiaan. Valmista erissä menekin mukaan.
Käytä GN 1/2-150 astiaan:
5,500 kg perunoita
0,200 kg = 2 dl kasvirasvasekoitetta
1,300 kg = 1,3 l vettä
0,016 kg suolaa
0,100 kg margariinia

 
Tulosta resepti