Parsakaali-mantelikasvispihvejä

Finaalireseptit

+

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg

0,657 KG mantelilastu

Paahda mantelilastuja uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat kullankeltaisia.

6,000 KG parsakaali

Leikkaa ohuelti pois puinen kantaosa parsakaalista. Käytä varsi kuitenkin massassa kukintojen lisäksi. Aja rouheeksi vihannesleikkurilla isolla raasteterällä.
 

4,072 KG papu, valkoinen, säilyke

Valuta ja huuhtele pavut. Yhdistä parsakaalirouhe ja pavut yleiskoneeseen ja aja massaksi melaa käyttäen.
Lisää joukkoon suola ja seesamiöljy.
 

0,050 KG suola
0,214 L seesamiöljy

 

1,143 KG kananmuna

Riko kananmunat ja kaada massaan koneen käydessä.

0,543 KG perunajauho

Lisää perunajauhot ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita mantelit varovasti massan joukkoon. Muotoile massasta käsin 70 gramman pihvejä ja lado voidellulle paperille uunipellille. 

0,071 L rypsiöljy

Paista pihvejä hetki pannulla molemmin puolin, kunnes saavat kauniin kullanruskean pinnan. Paista lopuksi uunissa noin 160 °C:ssa 12 minuuttia.

 
Tulosta resepti