Finaalireseptit

Finaalireseptit

+

Valtakunnallisen kouluruokakilpailun 2018 finaalireseptit. Kaikille keittiöille.


Joensuun voittajatiimi panee parasta pöytään

Menu

Tiimi

Enon koulu
Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy

Tuotantovastaava Anne Kinnunen
Kokki Meerit Kärki
Tuotekehittäjä Leena Koponen

Tutustu tiimiin »

”Ammattitaitomme ja vahvan kokemuksemme pohjalta uskomme kasvis- ja lähiruoan trendikkyyteen ja toimivuuteen, mikä näkyy kilpailuresepteissäkin.”


Helsinki kokkaa suurella sydämellä

Menu

Tiimi

SYK – Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Fazer Food Services

Ravintolapäällikkö Mika Hällfors
Apulaisravintolapäällikkö Pooja Singh-Söderholm
Laitoskeittäjä, ravintolapäällikkö Satu Palo-oja

Tutustu tiimiin »

”Haluamme olla Suomen parhaat kouluruoan tekijät ja siten esimerkkinä muille. Valmistamme kouluruokaa hyvistä, kotimaisista raaka-aineista ja tuoreista kasviksista, suurella sydämellä.”


Mäntsälästä uunituoreita kilpailureseptejä

Menu

Tiimi

Riihenmäen koulu
ISS Mäntsälän keskuskeittiö

Vuoropäällikkö Jukka Kanerva
Kokki Johanna Mertakorpi
Keittiöapulainen Suvi Kallio

Tutustu tiimiin »

”Menun moderni makumaailma tuo oppilaille uusia makuelämyksiä. On hyvä, että jo nuorena saa maistaa monipuolisia ruokia.”


Oulun tiimi tekee maistuvaa ruokaa

Menu

Tiimi

Kastellin monitoimitalo
ISS Palvelut Oulu

Tuotekehitys Ilkka Haapala
Kokki Niina Riekki
Keittiömestari Eerik Hänninen

Tutustu tiimiin »

”Tuomme uusia tuulia kouluruokailuun! Teemme joka päivä parhaamme laittaaksemme mahdollisimman maistuvia aterioita. Sitä kautta oppilaatkin osaavat arvostaa ruokaa enemmän.”


Sodankylän menestyksen avaimena paikalliset raaka-aineet

Menu

Tiimi

Aleksanteri Kenan koulu
Sodankylän keskuskeittiö

Ravitsemustyönjohtaja Airi Keränen
Rokki Virpi Kumpula
Kokki Maarit Nikula

Tutustu tiimiin »

”Luotamme paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin. Oppilaat ovat jo testanneet reseptejä ja vakuuttuneet niiden toimivuudesta.”