Media

Finalistit 2016

Kulosaari

Kulosaaren yhteiskoulusta tulee kattaus positiivista kierrettä

Fazer Food Servicesin tiimillä on tekemisen ja yhdessä onnistumisen meininki. Kun näiden kokkien kemiat synkkaavat, syntyy pienten herkkusuiden suosikkiruokia. – Haluamme innostaa nuoria maistamaan! Siksi panostamme sekä hyvään makuun että kauniiseen esillelaittoon. Kun koulupäivän yksi parhaista hetkistä on ruokalassa, syntyy pitkälle päivään kantavaa, positiivista kierrettä, esittelevät Kulosaaren yhteiskoulun finalistit Quyen To (vas.), Mika Mäkelä sekä Orvokki Turkka.

Tutustu tiimiin »

Kotka

Kotkan joukkue on kombo konkareita ja ensikertalaisia

Mukana myös vahvaa ammattitaitoa, innostusta, raikkaita ideoita sekä tarttuvaa iloa ja naurua. Tämän tiimin jäsenet todella täydentävät toisiaan. Susanna Olkkonen (vas.), Lenni Marttila ja Jaana Huuhka uskovat finaalipaikan auenneen – kuinkas muuten – huippuherkullisten reseptien ansiosta!

Tutustu tiimiin »

Oulu

Oulun Pöllökankaan koulu lähtee finaaliin voittomielellä

Oulun Pöllökankaan koulun finaalitiimi on voittomielellä, huumorinpilke silmäkulmassa ja innoissaan mahdollisuudesta saada uusia kokemuksia. Mira Raappana (vas.), Teija Haahtikari ja Elina Pulkkinen osallistuivat nyt ensimmäistä kertaa kouluruokakilpailuun – ja lunastivat heti finaalipaikan!

Tutustu tiimiin »

Tampere

Tampereen joukkue uusi finaalipaikkansa

Koiviston koululla työskentelevällä tiimillä on jo entuudestaan kokemusta kouluruokakisasta. Sanna Laitinen (vas.), Mari Ranta ja Tuulikki Lampén kilpailivat ensimmäisen kouluruokakilpailun finaalissa vuonna 2012. Nyt tähdätään voittoon!

Tutustu tiimiin »

Vääksy

Vääksyn Yhteiskoululla finaalipaikka on ylpeydenaihe

Asikkalan Vääksyn tiimi on ylpeä finaalipaikastaan, joka tuli heille täytenä yllätyksenä. Koulun keittiöllä on keskusteltu kouluruokakilpailuun osallistumisesta vuosia. Henna Polvinen (vas.), Ulla Hoikkala ja Heidi Eerola rohkaistuivat nyt lähtemään mukaan esimiehen innostamina.

Tutustu tiimiin »